Capful ratkaisee asiakkaidensa haasteita skenaario- ja strategiatyöllä. Yhdessä asiakkaamme kanssa pyrimme löytämään vaihtoehtoja, jotka ovat kaikkein kestävimpiä ja toimivimpia yrityksen, yhteisön ja yhteiskunnan tulevaisuuden menestykselle ja elinvoimalle. 

Skenaariot ovat loogisia tarinoita mahdollisista tulevaisuuksista. Ne muokkaavat asiakkaidemme tulevaisuutta – joskus jopa maailmaa. Meillä pääset mukaan konkreettiseen tulevaisuustyöhön. Tuotamme asiakkaille skenaarioiden kautta tulevaisuustietoa ja autamme tekemään tulevaisuutta koskevia valintoja strategiatyön avulla. Hyödynnämme analyyttisesti, luovasti ja rohkeasti monipuolisia menetelmiä toimivien vaihtoehtojen tunnistamiseen. Capfulin skenaristeissa ja strategiaeksperteissä on sekä kokeneita konsultteja että nuoria lahjakkuuksia. Asiakkaamme ovat merkittäviä suomalaisia ja kansainvälisiä yrityksiä ja organisaatioita.

Avoimet työpaikat

Associate Consultant

Haluatko ymmärtää eri toimintaympäristöjen muutoksia ja tehdä luovaa ja analyyttistä työtä suurten aiheiden äärellä? Haemme nyt associate konsultteja skenaario- ja strategiatyöhön.

Capful on skenaario- ja strategiatyöhön erikoistunut liikkeenjohdon konsulttitoimisto. Autamme asiakkaitamme ymmärtämään ja hyödyntämään toimintaympäristön muutoksia, rakentamaan konkreettisia ja kestäviä strategioita ja viemään ne käytäntöön. Asiakkaisiimme kuuluvat monet merkittävät suomalaiset ja kansainväliset yritykset sekä julkishallinnon toimijat.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden oman ammattitaidon sekä skenaario- ja strategiaosaamisen monipuoliseen kehittämiseen kannustavassa ja dynaamisessa työympäristössä. Capfulin konsulttina pääset toteuttamaan vaativia, monipuolisia ja mielenkiintoisia toimeksiantoja sekä vaikuttamaan merkityksellisesti asiakkaidemme liiketoiminnan strategiseen kehittämiseen tärkeänä osana tiimiä.

Associate konsulttina keräät ja analysoit tietoa, luot projektien ja niiden osa-alueiden sisältöjä, työstät strategisia analyyseja ja eri alojen markkinakuvauksia sekä avustat tiimin muita jäseniä projektien suunnittelussa, hankinnassa ja toteutuksessa.

Odotamme:

 • vähintään kolmannen vuoden soveltuvia maisterin tai DI-tutkinnon opintoja
 • älyllistä uteliaisuutta, luovaa ajattelua ja analyyttisyyttä
 • kiinnostusta organisaatioiden strategiseen uudistamiseen
 • halua ja kiinnostusta seurata toimintaympäristön kehitystä ja ymmärtää sen eri muutosvoimia ja syy-seuraussuhteita
 • aloitteellisuutta, järjestelmällisyyttä, joustavuutta ja halua viedä tehtävät päätökseen
 • hyviä vuorovaikutustaitoja
 • sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa

Aloitusajankohta on joustava, mutta tavoitteemme on, että työn voisi aloittaa mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävistä antaa toimitusjohtaja Outi Hongisto (puh. 050 597 8802) torstaina 22.4.2020 klo 13.00–15.00 ja keskiviikkona 28.4. klo 9.00-11.00.

Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen 4.5.2021 mennessä osoitteeseen hakemus@capful.fi  Otsikoi viestisi: ”Etunimi Sukunimi hakemus – Associate Consultant”. Liitä mukaan myös yliopiston opintosuoritusote, ylioppilastodistus ja lukion päättötodistus.

Capfulin työkulttuuri

1. Uskomme siihen, että vain uteliaassa mielessä kasvaa ajatus uudesta

Työmme edellyttää herkkyyttä ja avoimuutta erilaisille ja yllättävillekin tulevaisuuksille. Tavoitteemme on luoda uutta ajattelua, ymmärrystä ja oivalluksia.

2. Olemme lähestyttävä ja mutkaton, toisen hyvää etsivä kuuntelija

Arvostamme kykyä katsoa maailmaa asiakkaan ja kanssaihmisen näkökulmasta ja kykyä kuunnella asiakkaan todellisia tarpeita. 

3. Olemme rohkea mutta empaattinen haastaja ja kyseenalaistaja

Uskallamme avoimesti haastaa vallitsevia uskomuksia ja kyseenalaistaa totuttuja näkemyksiä – asiakasta kunnioittaen.

Tule mukaan!

Capfulin ilmapiiri on lämmin, välitön ja välittävä. Pääset mukaan ahkeraan ja kannustavaan työyhteisöön, jossa saat olla oma itsesi. Jokaista tiimin jäsentä arvostetaan ihmisenä ja yksilönä. 

Työmme on tärkeää ja palkitsevaa, kun autamme asiakkaitamme rakentamaan parempaa tulevaisuutta. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia työtehtäviä ja vaihtelevia projekteja, joissa voit kasvattaa osaamistasi omaksi ja asiakkaidemme hyödyksi. Perehdytämme sinut tehtäviisi huolellisesti, tuemme kehityksessä ja iloitsemme yhdessä onnistumisista. 

Avoin hakemus

Mikäli haluat tehdä merkityksellistä työtä, olet aidosti kiinnostunut asiakkaiden menestyksestä, olet monipuolisesti kyvykäs ja haluat kehittyä huippuammattilaiseksi, jätä avoin hakemus.

TÖISSÄ CAPFULISSA
Konsultit Iina ja Laura kertovat
Työtehtävät Capfulissa
Curiosity
 • Luomme uutta ajattelua ja oivalluksia
 • Ideoimme asiakaslähtöisesti hyödyntämällä monipuolisia ja testattuja menetelmiä
 • Kokeilemme rohkeasti ja kohtaamme epävarmuuden yhdessä
Character
 • Uskomme, että asenne ratkaisee
 • Vastaamme haasteisiin ratkaisukeskeisesti ja oma-alotteisesti
 • Otamme omistajuuden omasta työstämme ja sen laadusta
Collectivity
 • Meitä yhdistää yhteinen päämäärä tehdä vaikuttavaa työtä asiakkaiden kanssa
 • Autamme toinen toisiamme ja pidämme yllä hyvää joukkuehenkeä
 • Kunnioitamme työkaveria ja arvostamme erilaisuutta
Communication
 • Kommunikoimme avoimesti ja aidosti
 • Vuorovaikutuksemme on aktiivista ja välitöntä — sekä sisäisesti että asiakkaan kanssa
 • Uskallamme tuoda esiin uusia ideoita ja haastaa olemassa olevia ajattelumalleja
Lähtöpiste tulevalle
Ota yhteyttä, niin aloitetaan