Capful ratkaisee asiakkaidensa haasteita skenaario- ja strategiatyöllä. Yhdessä asiakkaamme kanssa pyrimme löytämään vaihtoehtoja, jotka ovat kaikkein kestävimpiä ja toimivimpia yrityksen, yhteisön ja yhteiskunnan tulevaisuuden menestykselle ja elinvoimalle. 

Skenaariot ovat loogisia tarinoita mahdollisista tulevaisuuksista. Ne muokkaavat asiakkaidemme tulevaisuutta – joskus jopa maailmaa. Meillä pääset mukaan konkreettiseen tulevaisuustyöhön. Tuotamme asiakkaille skenaarioiden kautta tulevaisuustietoa ja autamme tekemään tulevaisuutta koskevia valintoja strategiatyön avulla. Hyödynnämme analyyttisesti, luovasti ja rohkeasti monipuolisia menetelmiä toimivien vaihtoehtojen tunnistamiseen. Capfulin skenaristeissa ja strategiaeksperteissä on sekä kokeneita konsultteja että nuoria lahjakkuuksia. Asiakkaamme ovat merkittäviä suomalaisia ja kansainvälisiä yrityksiä ja organisaatioita.

Avoimet työpaikat

Liikkeenjohdon konsultti

Capfulin konsulttina pääset toteuttamaan vaativia, monipuolisia ja mielenkiintoisia toimeksiantoja sekä vaikuttamaan asiakkaidemme liiketoiminnan strategiseen kehittämiseen. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden oman ammattitaidon sekä skenaario- ja strategiaosaamisen monipuoliseen kehittämiseen kannustavassa ja dynaamisessa työympäristössä. Haemme eri taustaisia konsultteja niin yksityisen kuin julkisen sektorin toimeksiantoihin.  

Toivomme sinulta strategista näkemyksellisyyttä ja kokemusta liikkeenjohdon konsultoinnista tai vastaavista projektien edistämistä ja strategista ajattelua vaativista tehtävistä. Arvostamme eritysesti kykyä toimia asiakasrajapinnassa ja kykyä varmistaa toimeksiannoissa paras mahdollinen asiakashyöty. Tarkemmat roolit ja vastuut määritellään yhdessä kokemuksesi ja kiinnostuksesi mukaan, joten sinulla on myös merkittävä mahdollisuus vaikuttaa työsi sisältöön. 

Liikkeenjohdon konsultin tehtävässä pääset ottamaan vastuuta strategisista asiakasprojekteista tai niiden osista sekä tuottamaan laadukasta sisältöä syventämällä strategisia analyysejä ja luomalla liiketoiminnan kehittämiseen liittyviä ratkaisuja. Pääset osallistumaan skenaario- ja strategiaprojektien kokonaisvaltaiseen toteuttamiseen sekä asiakassuhteiden luomiseen.  

Mitä odotamme: 

 • kiinnostusta organisaatioiden strategiseen uudistamiseen ja toimintaympäristön muutoksen ymmärtämiseen 
 • älyllistä uteliaisuutta, luovaa ajattelua ja analyyttisyyttä 
 • vahvaa ongelmanratkaisukykyä 
 • strategisten taloudellisten tunnuslukujen ymmärtämistä 
 • kykyä kehittää ja esittää uusia ideoita ja ratkaisuja 
 • vahvoja tiimi- ja vuorovaikutustaitoja 
 • kiinnostusta asiakassuhteiden luomista ja vahvistamista kohtaan 
 • soveltuvaa korkeakoulutusta ja aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä 
 • sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa 

Aloitusajankohta on joustava, mutta tavoitteemme on, että työn voisi aloittaa loka-joulukuussa. 

Lisätietoja tehtävistä antaa Toimitusjohtaja Jarkko Pallasaho (puh. 044  309 7772) perjantaina 09.09. ja 16.09.2022  klo 14.00 – 16.00. Käy myös katsomassa, mitä konsulttimme kertovat työstään.

Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen 30.09.2022 mennessä osoitteeseen hakemus@capful.fi  Otsikoi viestisi: ”Etunimi Sukunimi hakemus – Scenarios & Strategy”.  

Avoin hakemus

Mikäli haluat tehdä merkityksellistä työtä, olet aidosti kiinnostunut asiakkaiden menestyksestä, olet monipuolisesti kyvykäs ja haluat kehittyä huippuammattilaiseksi, voit myös jättää meille avoimen hakemuksen.

Capfulin työkulttuuri

1. Uskomme siihen, että vain uteliaassa mielessä kasvaa ajatus uudesta

Työmme edellyttää herkkyyttä ja avoimuutta erilaisille ja yllättävillekin tulevaisuuksille. Tavoitteemme on luoda uutta ajattelua, ymmärrystä ja oivalluksia.

2. Olemme lähestyttävä ja mutkaton, toisen hyvää etsivä kuuntelija

Arvostamme kykyä katsoa maailmaa asiakkaan ja kanssaihmisen näkökulmasta ja kykyä kuunnella asiakkaan todellisia tarpeita. 

3. Olemme rohkea mutta empaattinen haastaja ja kyseenalaistaja

Uskallamme avoimesti haastaa vallitsevia uskomuksia ja kyseenalaistaa totuttuja näkemyksiä – asiakasta kunnioittaen.

Tule mukaan!

Capfulin ilmapiiri on lämmin, välitön ja välittävä. Pääset mukaan ahkeraan ja kannustavaan työyhteisöön, jossa saat olla oma itsesi. Jokaista tiimin jäsentä arvostetaan ihmisenä ja yksilönä. 

Työmme on tärkeää ja palkitsevaa, kun autamme asiakkaitamme rakentamaan parempaa tulevaisuutta. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia työtehtäviä ja vaihtelevia projekteja, joissa voit kasvattaa osaamistasi omaksi ja asiakkaidemme hyödyksi. Perehdytämme sinut tehtäviisi huolellisesti, tuemme kehityksessä ja iloitsemme yhdessä onnistumisista. 

TÖISSÄ CAPFULISSA
Konsultit Paul ja Essi kertovat
Työtehtävät Capfulissa
Curiosity
 • Luomme uutta ajattelua ja oivalluksia
 • Ideoimme asiakaslähtöisesti hyödyntämällä monipuolisia ja testattuja menetelmiä
 • Kokeilemme rohkeasti ja kohtaamme epävarmuuden yhdessä
Character
 • Uskomme, että asenne ratkaisee
 • Vastaamme haasteisiin ratkaisukeskeisesti ja oma-alotteisesti
 • Otamme omistajuuden omasta työstämme ja sen laadusta
Collectivity
 • Meitä yhdistää yhteinen päämäärä tehdä vaikuttavaa työtä asiakkaiden kanssa
 • Autamme toinen toisiamme ja pidämme yllä hyvää joukkuehenkeä
 • Kunnioitamme työkaveria ja arvostamme erilaisuutta
Communication
 • Kommunikoimme avoimesti ja aidosti
 • Vuorovaikutuksemme on aktiivista ja välitöntä — sekä sisäisesti että asiakkaan kanssa
 • Uskallamme tuoda esiin uusia ideoita ja haastaa olemassa olevia ajattelumalleja
Lähtöpiste tulevalle
Ota yhteyttä, niin aloitetaan