”Energiasektori: missä olet vuonna 2024?” -keskustelutilaisuus 14.3.2023

Euroopan ja Suomen energiasektorin murros on kiihtynyt ja tulevaisuuden hahmottaminen on haastavaa. Miltä alan lähitulevaisuus näyttää – mihin suuntiin toimintaympäristö voi kehittyä?

Järjestämme ”Energiasektori: missä olet vuonna 2024?” -keskustelutilaisuuden 14.3.2023 Suomen energia-alan johtajille ja asiantuntijoille, jonka tarkoituksena on yhdessä keskustella ja ennakoida vaihtoehtoja alan ja siihen vaikuttavien tekijöiden kehityksestä. Tilaisuus järjestetään kasvokkain.

Avaamme keskustelun esittelemällä erilaisia tulevaisuuskuvia Suomen energiasektorin tilasta keväällä 2024 perustuen asiantuntijahaastatteluihin ja taustatutkimuksiimme. Nämä lyhyen aikahorisontin skenaariot toimivat avauksina osallistujille jakaa ajatuksia alan lähitulevaisuudesta ja auttaa hahmottamaan suurimpia epävarmuustekijöitä ja niiden eri kehitysvaihtoehtoja. Esiteltävien tulevaisuuskuvien ja sitä seuraavan keskustelun lisäksi tilaisuuden puhujana toimii Fingridin hallituksen puheenjohtaja Hannu Linna, joka jakaa omia kokemuksiaan skenaarioajattelusta energia-alalla.

Aika: 14.3.2023 klo 8–10 (aamupala tarjolla klo 7:45 alkaen)
Paikka: Scandic hotelli Grand Central Helsinki (Vilhonkatu 13, 00100 Helsinki)

Tule mukaan ennakoimaan energia-alan vaihtoehtoisia lähitulevaisuuksia!

Tilaisuus on maksuton, mutta vaatii ennakkoilmoittautumisen.

Ilmoittautuminen viimeistään 6.3. klo 16:00.

     

    KAUKAA VIISAS NÄKEE ENEMMÄN
    Ota yhteyttä, niin aloitetaan