Yritysasiakkaat

Capful tuo strategiatyöhön luovaa näkemystä ja kokemusta yli 300 toteutetusta strategiaprojektista eri toimialoilta.

 

Asiakkaamme ovat merkittäviä suomalaisia ja kansainvälisiä yrityksiä. Yritysasiakkaamme edustavat monia toimialoja, kuten energia-ala, metsäteollisuus, biotalous ja cleantech, teknologiateollisuus, logistiikka, finanssiala, terveyspalvelut, tukku- ja vähittäiskauppa sekä kuluttajatuotteet. Toimeksiantomme ovat projektiluonteisia tai pidempiaikaisia kumppanuuksia asiakkaan kanssa.

Digitalisoitumisen tulevaisuus, vaihtoehdot ja valinnat

Digitalisoitumisen tulevaisuus, vaihtoehdot ja valinnat

Neljännen teollisen vallankumouksen eteneminen lisää epävarmuutta tulevaisuudesta ja vaikuttaa voimakkaasti myös työeläkealaan. Projektissa muodostettiin digitalisaatioon keskittyvät työeläkealan skenaariot sekä kuvattiin Elon omat strategiset vaihtoehdot liittyen digitalisoitumisen ambitiotasoon, toimintamalleihin, organisoitumiseen ja painopisteisiin.
Lue lisää
Lindströmin globaali strategia

Lindströmin globaali strategia

”Toimialan nopeimmat ja luotettavimmat prosessit" on yksi Lindströmin keskeisistä strategisista tavoitteista. Sama kunnianhimoinen lähestymistapa kuvaa myös Lindströmin strategiaprosessia.
Lue lisää
Energiatulevaisuus: asiakkaat ja energiankäyttö

Energiatulevaisuus: asiakkaat ja energiankäyttö

Energiatulevaisuus -projektissa selvitettiin energia-alan asiakkaiden ja heidän energiankäyttönsä tulevaisuuden mahdollisia kehityskulkuja. Haasteena oli saada eri taustoista koostuva osallistujajoukko tunnistamaan aidosti asiakaslähtöisiä hyötyjä ja uusia mahdollisuuksia meneillään olevasta energiamuutoksesta.
Lue lisää
Ledilin kasvustrategia

Ledilin kasvustrategia

Vuonna 2014 ruotsalainen pääomasijoittaja Ratos osti osuuden Ledilistä ja asetti liiketoiminnan kasvattamiselle kunnianhimoiset tavoitteet: 30 miljoonan liikevaihto tulisi moninkertaistaa karsimatta kannattavuutta merkittävästi.
Lue lisää

Esimerkkejä muista asiakkaistamme eri toimialoilta:

storaensovreleniapostirayelovaasansahkoruukkihelendiacorcargotecevahussuursavonsahkokeskimaaf-securefinnlineseoulunseudunsahkobmh-technologygasumheinon-tukkuinstateknikum

  Nimi*

  Yritys

  Sähköpostiosoite*

  Puhelinnumero

  Viesti

  Pakolliset kentät ovat merkitty *:llä

  Sulje

  Pysy kartalla

  Tilaa uutiskirjeemme ja saat tietoa tulevaisuuden nousevista ilmiöistä sekä tulevista tapahtumista.