Market Intelligence

Capfulin Market Intelligence -palvelut tuottavat ymmärrystä yritykseen vaikuttavien ulkoisten tekijöiden nykytilasta ja tulevasta kehityksestä. Systemaattinen tiedonkeruu ja analyysi nostavat esiin tärkeimmät liiketoimintaympäristön muutokset ja niiden vaikutukset yritykseen. Tiedonkeruu kohdistetaan yrityksen ja käyttötarkoituksen kannalta oleelliseen. Analysoitua tietoa voidaan hyödyntää mm. strategisessa suunnittelussa ja strategian toimeenpanossa. 

Market Intelligence -palvelut koostuvat informaation keräämisestä, analysoinnista ja hyödyntämisestä. Tarkoituksena on tukea päätöksentekoa, hyödyntää toimintaympäristöstä nousevat mahdollisuudet ja välttää väärät valinnat. Kohdentamisella rajoitetaan tiedon tulvaa ja saadaan aikaan aidosti käyttökelpoisia tuloksia pitkien yleismaailmallisten raporttien sijaan.

Capfulin Market Intelligence -palveluihin kuuluvat sekä poikkileikkausanalyysit että toimintaympäristön dynaaminen seuranta. Markkinaympäristön lähes reaaliaikainen seuranta auttaa yritystä varmistamaan, että strategian taustalla olevat oletukset esimerkiksi toimialan, asiakkaiden, kilpailijoiden, talouden, lainsäädännön ja teknologian kehityksestä ovat paikkansapitäviä ja voimassa. Muutoksiin voidaan reagoida ajoissa ja mukauttaa strategiaa tai sen toimeenpanoa joustavasti.

Capful tarjoaa toimintaympäristön seurantaan

 • Toimintaympäristöanalyyseja: Analyysit tehdään aina asiakasyrityksen lähtökohdista ja strategisista tarpeista. Niissä kerätään ja tuotetaan tietoa yrityksen liiketoimintaympäristön nykytilasta ja tulevasta kehityksestä sekä analysoidaan muutosten vaikutuksia yhtiöön.
 • Market Intelligence -konsultointia: Capful auttaa yrityksiä toimintaympäristön seurannan aloittamisessa ja seurantaprosessin parantamisessa. Olemme erikoistuneet toimintaympäristön seurannan 1) systemaattiseen prosessiin, 2) kohdentamiseen strategisesti tärkeimpiin aihealueisiin sekä 3) linkittämiseen strategiaan ja päätöksentekoon.

Otathan yhteyttä, jos haluat kuulla lisää Market Intelligence -palveluistamme. 

  Nimi*

  Yritys

  Sähköpostiosoite*

  Puhelinnumero

  Viesti

  Pakolliset kentät ovat merkitty *:llä

  Sulje

  Pysy kartalla

  Tilaa uutiskirjeemme ja saat tietoa tulevaisuuden nousevista ilmiöistä sekä tulevista tapahtumista.