International Certified Future Strategist -koulutusohjelma


icfs-logo-text-large-opt

Sinustako sertifioitu ennakointi- ja strategiatyön osaaja?

International Certified Future Strategist -ohjelmassa pääset kehittämään omaa ammatillista osaamistasi sekä vahvistamaan organisaatiosi tulevaisuustyöskentelyä aidosti kansainvälisessä ympäristössä.

International Certified Future Strategist on seuraavan kerran keväällä 2018 järjestettävä koulutusohjelma, jossa osallistujat pääsevät oppimaan erilaisten ennakointi- ja analyysityökalujen käyttöä, sekä soveltamaan niitä omalle organisaatiolleen sopivaksi harjoitustöiden ja tehtävien avulla. Koulutus on käytännöllinen ja osallistava, ja antaa valmiuksia mm. epävarmuuksien ja trendien analysointiin, skenaarioiden luomiseen, sekä strategisten muutosten läpivientiin ja kommunikointiin.

Kurssi tarjoaa lisäksi erinomaisen verkostoitumis- ja kansainvälistymismahdollisuuden, sillä ohjelmaan osallistuu henkilöitä eri puolilta Eurooppaa.

Ohjelma rakentuu neljästä kolmen päivän mittaisesta moduulista, jotka järjestetään Tukholmassa alkuvuoden 2018 aikana. Kouluttajina toimivat viiden eurooppalaisen ennakointi- ja strategiatyöhön erikoistuneen konsultointitoimiston asiantuntijat.

 • Moduuli 1: Toimintaympäristö- ja trendianalyysit (7.-9. helmikuuta)
 • Moduuli 2: Skenaariotyöskentely (21.-23. maaliskuuta)
 • Moduuli 3: Visio ja strategiset analyysit (25.-27. huhtikuuta)
 • Moduuli 4: Strategian testaus ja toimenpiteet (23.-25. toukokuuta)

Koulutusohjelma sopii erityisesti strategia-, suunnittelu-, toimintaympäristön analysointi- tai muissa vastaavissa tehtävissä työskenteleville asiantuntijoille ja johtajille, jotka haluavat kehittyä urallaan tulevaisuus- ja ennakointityön huippuosaajiksi. Osallistujien on mahdollista saada koulutuksestaan sertifikaatti.

Lataa tästä koulutusohjelman esite tai käy tutustumassa ohjelman omiin nettisivuihin täältä.

Tervetuloa mukaan oppimismatkalle!

Ilmoittautumiset ja lisätietoja

Ilmoittautumisia vastaanottaa ja lisätietoja ohjelmasta antaa Capfulin toimitusjohtaja Jari Puhakka (040 5622 675) tai jari.puhakka@capful.fi. Voit myös sopia henkilökohtaisen esittelykäynnin jättämällä meille yhteystietosi – tulemme mielellämme kertomaan ohjelmasta lisää kasvotusten.

Ohjelmasta sanottua:

”If you’re working in company or organisational development and interested in the
future, then this course is really key.” Rikard Wallin, Sweden

“The learning-style is very hands-on and assignments quite challenging, so after getting the certification you’ll have a feeling of real accomplishment.” Jonas Kronlund, Finland


  Nimi*

  Yritys

  Sähköpostiosoite*

  Puhelinnumero

  Viesti

  Pakolliset kentät ovat merkitty *:llä

  Sulje

  Pysy kartalla

  Tilaa uutiskirjeemme ja saat tietoa tulevaisuuden nousevista ilmiöistä sekä tulevista tapahtumista.