Capful

Capful on skenaario- ja strategiatyöhön erikoistunut liikkeenjohdon konsulttitoimisto.

Meillä on yli 20 vuoden kokemus ja vahva näyttö kehittyneiden menetelmien ja syvällisen asiakasyhteistyön voimasta. Autamme asiakkaitamme hyödyntämään toimintaympäristön muutosten tuomia mahdollisuuksia, rakentamaan menestyksellisiä strategioita ja viemään ne tehokkaasti käytäntöön. Yhdessä asiakkaan kanssa kehitetyt konkreettiset vaihtoehdot tukevat kestäviä strategisia valintoja. Osallistava työtapa edistää valittuun strategiaan sitoutumista ja onnistunutta toimeenpanoa.

Kasvu, uudistuminen, asiakasymmärrys ja kilpailuetu ovat useimpien projektiemme keskiössä. Autamme asiakkaitamme rakentamaan uutta liiketoimintaa, tehostamaan nykyistä liiketoimintaa ja tuottamaan lisää arvoa. Skenaarioihin ja muuhun strategiseen ennakointiin liittyvä erityisosaamisemme tukee aktiivista tulevaisuuteen varautumista.

Asiakkaamme ovat merkittäviä suomalaisia ja kansainvälisiä yrityksiä sekä julkishallinnon toimijoita. Yritysasiakkaamme edustavat monia toimialoja, kuten energia-ala, metsäteollisuus, biotalous ja cleantech, teknologiateollisuus, logistiikka, finanssiala, terveyspalvelut, tukku- ja vähittäiskauppa sekä kuluttajatuotteet. Julkishallinnon asiakkaisiimme kuuluvat ministeriöt, alueelliset toimijat, kaupungit, seudut, maakunnat ja järjestöt.

 

Tiimimme


 • Laura Domingo

  Consultant, VTM

  044 260 6413

  laura.domingo(at)capful.fi


 • Paul Hermansson

  Associate Consultant, VTM

  050 574 9894

  paul.hermansson(at)capful.fi


 • Outi Hongisto

  Senior Advisor, CEO, KTM

  050 597 8802

  outi.hongisto(at)capful.fi


 • Dominique Jaurola

  Senior Advisor, KTM

  LinkedIn

  dominique.jaurola(at)capful.fi

 • heini4
  Heini Kaivola

  Senior Advisor, DI, MBA

  041 510 9993

  heini.kaivola(at)capful.fi

 • arto
  Arto Kaunonen

  Founder, Senior Partner, KM, MBA

  050 356 0717

  arto.kaunonen(at)capful.fi

 • kimmo
  Kimmo Kivinen

  Senior Partner, MMM

  050 540 9446

  kimmo.kivinen(at)capful.fi


 • Iina Lappalainen

  Senior Consultant, KTM

  050 466 7286

  iina.lappalainen(at)capful.fi


 • Nette Lehtinen

  CEO (vanhempainvapaa), Senior Advisor, KTM, YTM

  050 347 4291

  nette.lehtinen(at)capful.fi


 • Mikael Paltschik

  Senior Advisor, KTT, dosentti

  050 344 6953

  mikael.paltschik(a)capful.fi

  xx


 • Eeva Puhakka

  Sales Development Representative

  050 525 7433

  eeva.puhakka(at)capful.fi

 • jari
  Jari Puhakka

  Senior Partner, DI, MBA

  040 562 2675

  jari.puhakka(at)capful.fi


 • Pekka T. Rajala

  Senior Advisor, MH

  050 331 9189

  pekka.t.rajala(at)capful.fi


 • Johanna Schreck

  Senior Consultant, KTM

  040 867 0675

  johanna.schreck(at)capful.fi


 • Ville-Einari Utriainen

  Associate Consultant, KTK

  050 402 2452

  ville-einari.utriainen(at)capful.fi


 • Essi Vasara

  Associate Consultant, KTM

  050 432 8979

  essi.vasara(at)capful.fi

 • laura
  Laura Vuorelma

  Managing Consultant, KTM

  050 464 2735

  laura.vuorelma(at)capful.fi

 • oletko-se-sina2
  Oletko se sinä?

  Rekrytoimme säännöllisesti kokeneita ja nuorempia konsultteja. Jätä avoin hakemus.

Capful työpaikkana

Capfulin tiimiin kuuluu sekä kokeneita seniorikonsultteja että nuoria lahjakkuuksia.

Työmme on tärkeää ja palkitsevaa auttaessamme asiakkaitamme menestymään. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia työtehtäviä ja vaihtelevia projekteja, joissa voit kasvattaa osaamistasi omaksi ja asiakkaidemme hyödyksi. Pääset mukaan ahkeraan ja kannustavaan työyhteisöön. Perehdytämme sinut tehtäviisi huolellisesti, tuemme kehityksessä ja iloitsemme yhdessä onnistumisista.

Capfulissa voit toimia seuraavissa tehtävissä:

 • Associate Consultant on tärkeä osa tiimiä. Keräät ja analysoit dataa, visualisoit esityksiä, luot projektien osa-alueiden sisältöjä ja avustat tiimin muita jäseniä projektien suunnittelussa ja toteutuksessa. Osallistut myös myynti- ja markkinointitilaisuuksien toteutukseen.
 • Consultant ottaa itsenäistä vastuuta asiakasprojekteista tai niiden osista. Tuotat laadukasta sisältöä syventämällä analyysejä, työstämällä ratkaisuja ja hiomalla johtopäätöksiä. Pääset mukaan projektiryhmien ja workshopien vetämiseen. Osallistut myös uusien toimeksiantojen hankkimiseen.
 • Senior Consultant ymmärtää ja hallitsee isoja asiakokonaisuuksia. Toimit itsenäisesti asiantuntijana ja asiakkaan neuvonantajana. Hallinnoit asiakasprojekteja, ohjaat sisäistä projektitiimiä ja vedät workshopeja asiakkaan luona. Osallistut myös aktiivisesti uusien toimeksiantojen hankintaan.
 • Managing Consultant toimii oman alansa erityisasiantuntijana ja kykenee asiakasymmärryksen kautta kaupallistamaan omaa ja muiden osaamista. Johdat itsenäisesti vaativia projekteja ja ohjaat projektitiimien työtä. Osallistut myös Capfulin metodien ja toimintamallien kehittämiseen.
 • Director johtaa laajoja projektikokonaisuuksia. Hänellä on johtavan asiantuntijan rooli omalla erityisalallaan. Hän kehittää Capfulin liiketoimintaa ja luo uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Hänellä on vahva asiakasymmärrys, kyky luoda ylimmän johdon tasolla liiketoimintasuhteita ja tuottaa projektien kautta merkittävää asiakasarvoa.
 • Partner on osakkaana vastuussa Capfulin menestyksestä yrityksenä. Hän hankkii uusia toimeksiantoja ja vastaa toimitettavien projektien ensiluokkaisesta laadusta. Hän huolehtii yrityksen tulevaisuudesta kehittämällä asiakkuuksia, luomalla uutta liiketoimintaa, siirtämällä osaamistaan ja valmentamalla Capfulin muita työntekijöitä.

Haluatko sinä liittyä joukkoomme? Mikäli haluat tehdä merkityksellistä työtä, olet aidosti kiinnostunut asiakkaiden menestyksestä, olet monipuolisesti kyvykäs ja haluat kehittyä huippuammattilaiseksi, jätä avoin hakemus.

Kansainvälinen verkostomme

Emetris

 

IFOK

 

Kairos Future

 

Shared Intelligence

 

ShiftN

  Nimi*

  Yritys

  Sähköpostiosoite*

  Puhelinnumero

  Viesti

  Pakolliset kentät ovat merkitty *:llä

  Sulje

  Pysy kartalla

  Tilaa uutiskirjeemme ja saat tietoa tulevaisuuden nousevista ilmiöistä sekä tulevista tapahtumista.