Haemme liikkeenjohdon konsultteja


Etsimme liikkeenjohdon konsultteja ja associate konsultteja kasvamaan kanssamme strategia-ammattilaiseksi

Tarjoamme sinulle

mahdollisuuden oman ammattitaidon ja strategiaosaamisen monipuoliseen kehittämiseen kannustavassa ja dynaamisessa työympäristössä. Capfulin konsulttina pääset toteuttamaan vaativia, monipuolisia ja mielenkiintoisia toimeksiantoja sekä vaikuttamaan merkityksellisesti asiakkaidemme liiketoiminnan strategiseen kehittämiseen.

———-

Liikeenjohdon konsultin tehtävä

Consultant ottaa itsenäistä vastuuta strategisista asiakasprojekteista tai niiden osista. Tuotat laadukasta sisältöä syventämällä strategisia analyysejä sekä luomalla liiketoiminnan kehittämiseen liittyviä ratkaisuja asiakkaalle. Osallistut strategia- ja skenaarioprojektien kokonaisvaltaiseen toteuttamiseen sekä uusien asiakassuhteiden luomiseen. Haemme konsultteja niin yksityisen kuin julkisen puolen toimeksiantoihin. Tehtävä on kokoaikainen.

Mitä odotamme konsultilta

 • soveltuvaa korkeakoulutusta ja työkokemusta soveltuvista tehtävistä
 • kiinnostusta organisaatioiden strategiseen uudistamiseen ja toimintaympäristön muutoksen ymmärtämiseen
 • älyllistä uteliaisuutta, luovaa ajattelua ja analyyttisyyttä
 • vahvaa ongelmanratkaisukykyä sekä kykyä kehittää ja esittää uusia ideoita ja ratkaisuja
 • vahvoja tiimi- ja vuorovaikutustaitoja
 • yrittäjähenkeä ja kiinnostusta toimeksiantojen hankintaa kohtaan
 • sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa

———-

Associate konsultin tehtävä

Associate Consultantina keräät ja analysoit tietoa, luot projektien ja niiden osa-alueiden sisältöjä, työstät strategisia analyyseja ja eri alojen markkinakuvauksia sekä avustat tiimin muita jäseniä projektien suunnittelussa, hankinnassa ja toteutuksessa.

Tehtävä voi olla tarpeen mukaan osa-aikainen ja sovitettavissa opiskelujen aikatauluihin. Haemme Associate Consultanteja niin yksityisen kuin julkisen puolen toimeksiantoihin.

Mitä odotamme associate konsultilta

 • vähintään kolmannen vuoden soveltuvia maisterin tai DI-tutkinnon opintoja
 • älyllistä uteliaisuutta, luovaa ajattelua ja analyyttisyyttä
 • kiinnostusta organisaatioiden strategiseen uudistamiseen
 • halua ja kiinnostusta seurata toimintaympäristön kehitystä ja ymmärtää sen eri muutosvoimia ja syy-seuraussuhteita
 • aloitteellisuutta, joustavuutta ja halua viedä tehtävät päätökseen
 • hyviä vuorovaikutustaitoja
 • sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa

——-

Lisätietoja tehtävistä antaa toimitusjohtaja Nette Lehtinen (puh. 050 3474291) keskiviikkona 26.9.2018 klo 15.00 – 16.00 ja tiistaina 2.10.2018 klo 16.00 – 17.00. Lisätietoja yrityksestä löytyy myös kotisivuiltamme www.capful.fi.

Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen 7.10.2018 mennessä osoitteeseen nette.lehtinen@capful.fi. Otsikoi viestisi: ”Etunimi Sukunimi hakemus – Associate Consultant/Consultant”. Liitä konsulttihakemuksien sähköpostiin myös yliopiston opintosuoritusote ja Associate konsultin hakemuksiin myös ylioppilastodistus ja lukion päättötodistus.

Lataa konsultin työpaikkailmoitus tästä.

Lataa associate konsultin työpaikkailmoitus tästä.


International Certified Future Strategist -koulutusohjelma 2019


Sinustako sertifioitu ennakointi- ja strategiatyön osaaja?

 

International Certified Future Strategist -ohjelmassa pääset kehittämään omaa ammatillista osaamistasi sekä vahvistamaan organisaatiosi tulevaisuustyöskentelyä aidosti kansainvälisessä ympäristössä.

Organisaatiot toimivat nopeasti muuttuvassa ympäristössä, jossa menestyminen vaatii strategista näkemystä ja ymmärrystä tulevaisuuden kehityskuluista. Perinteiset työtavat ja menetelmät eivät usein riitä vastaamaan muuttuvan toimintaympäristön ja työelämän haasteisiin, vaan tueksi tarvitaan jäsentynyttä ja omiin tarpeisiin räätälöityä ennakointia.

International Certified Future Strategist on seuraavan kerran keväällä 2019 järjestettävä koulutusohjelma, jossa osallistujat pääsevät oppimaan erilaisten ennakointi- ja analyysityökalujen käyttöä, sekä soveltamaan niitä omalle organisaatiolleen sopivaksi harjoitustöiden ja tehtävien avulla. Koulutus on käytännöllinen ja osallistava, ja antaa valmiuksia mm. epävarmuuksien ja trendien analysointiin, skenaarioiden luomiseen, sekä strategisten muutosten läpivientiin ja kommunikointiin.

Kurssi tarjoaa lisäksi erinomaisen verkostoitumis- ja kansainvälistymismahdollisuuden, sillä ohjelmaan osallistuu henkilöitä eri puolilta Eurooppaa.

 

Ohjelmasta sanottua:

”If you’re working in company or organisational development and interested in the
future, then this course is really key.” Rikard Wallin, Sweden

“The learning-style is very hands-on and assignments quite challenging, so after getting the certification you’ll have a feeling of real accomplishment.” Jonas Kronlund, Finland

 

Kurssi rakentuu neljästä kolmen päivän mittaisesta moduulista, jotka järjestetään Tukholmassa alkuvuoden 2019 aikana. Kouluttajina toimivat viiden eurooppalaisen ennakointi- ja strategiatyöhön erikoistuneen konsultointitoimiston asiantuntijat.

 • Moduuli 1: Toimintaympäristö- ja trendianalyysit (30.1.-1.2.2019)
 • Moduuli 2: Skenaariotyöskentely (13.-15.3.2019)
 • Moduuli 3: Visio ja strategiset analyysit (10.-12.4.2019)
 • Moduuli 4: Strategian testaus ja toimenpiteet (15.-17.5.2019)

Koulutusohjelma sopii erityisesti strategia-, suunnittelu-, toimintaympäristön analysointi- tai muissa vastaavissa tehtävissä työskenteleville asiantuntijoille ja johtajille, jotka haluavat kehittyä urallaan tulevaisuus- ja ennakointityön huippuosaajiksi. Osallistujien on mahdollista saada koulutuksestaan sertifikaatti.

Lataa tästä koulutusohjelman esite tai käy tutustumassa ohjelman omiin nettisivuihin täältä.

 

Tervetuloa mukaan oppimismatkalle!

 

Ilmoittautumiset ja lisätietoja

Ilmoittautumisia vastaanottaa ja lisätietoja ohjelmasta antaa Capfulin Senior Partner Jari Puhakka (040 5622 675) tai jari.puhakka@capful.fi. Voit myös sopia henkilökohtaisen esittelykäynnin jättämällä meille yhteystietosi – tulemme mielellämme kertomaan ohjelmasta lisää kasvotusten.

 

icfs-logo-text-large-opt


Energia-alan asiakaskeskeinen visio ja tulevaisuuden vaihtoehdot – Strategia-aamupala


Keskiviikkona 12. syyskuuta 2018 klo 8.00-10.30

Ekberg Ekstra, Bulevardi 9, Helsinki

 

Ekberg Ekstrassa järjestettävällä maksuttomalla aamupalalla keskustellaan energia-alan tulevaisuudesta ja alan yhtiöiden strategisista vaihtoehdoista. Tilaisuuden puheenvuoroissa alan toimijoiden johtajat ja Capfulin asiantuntijat kertovat näkemyksistään energia-alan asiakkaiden roolin vahvistumisesta, energia-alan murroksen luonteesta ja strategisista kohtalonkysymyksistä case-esimerkkien avulla.

 • Koittaako energia-alalla asiakkaiden aika? Mitä tämä murros merkitsee suomalaiselle energiajärjestelmälle, energiayhtiöille ja energia-asiakkaille?
 • Miten skenaarioita voidaan hyödyntää energiayhtiöiden strategisessa uudistumisessa ja strategisen ajattelun kehittämisessä?
 • Miten ennakoida energiateknologian, digitalisaation, toimijakentän, hajautettujen ratkaisujen ja asiakaspään muutoksia energia-alalla ja kehittää yhtiön reagointikykyä?
 • Miten käydä systemaattista keskustelua energiayhtiöiden strategisista vaihtoehdoista ja tehdä tarvittavia valintoja?

 

Tilaisuuden agenda

Aamupala klo 8.00-8.30

Puheenvuorot 8.30-10.30

Tervetulosanat
Arto Kaunonen, perustaja ja partneri, Capful

Energiamarkkinan ja alan toimijoiden tulevaisuuden vaihtoehdot
Nette Lehtinen, toimitusjohtaja, Capful

Energia-alan tulevaisuusvisio: asiakkaan aika
Jukka Leskelä, toimitusjohtaja, Energiateollisuus

Asiakkaan toimintaympäristön skenaariot ja Tampereen Sähkölaitoksen strategia
Pasi Muurinen, johtaja, asiakkuudet, Tampereen Sähkölaitos

 

Lataa tilaisuuden esite tästä.

Ilmoittaudu tilaisuuteen alla olevalla lomakkeella 3.9. mennessä. Lisätietoja tilaisuudesta antaa Laura Vuorelma 050 464 2735  tai laura.vuorelma@capful.fi

Tilaisuus on osallistujille maksuton.


Nimi*

Yritys

Sähköpostiosoite*

Puhelinnumero

Viesti

Pakolliset kentät ovat merkitty *:llä

Sulje

Pysy kartalla

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tietoa tulevaisuuden nousevista ilmiöistä sekä tulevista tapahtumista.