Nando Malmelin aloittanut Capfulissa Head of Renewal -toimessa

Valtiotieteiden tohtori Nando Malmelin on aloittanut Capfulissa Head of Renewal, Senior Advisor -tehtävässä. Työssään Malmelin tukee Capfulia ja sen asiakkaita uudistumisessa, innovoinnissa ja kasvussa.

”Uudistuminen ja kasvu ovat monille organisaatioille ajankohtaisia tavoitteita. Siinä työssä ne tarvitsevat syvällistä ymmärrystä tulevaisuuden muutosvoimista ja käytännöllisiä strategisen johtamisen työvälineitä. Capfulilla voimme rakentaa tulevaisuutta ja auttaa asiakkaita kehittymään tulevaisuuden edelläkävijöiksi”, toteaa Nando Malmelin.

Capfulin toimitusjohtaja Jarkko Pallasaho kertoo, että yritys panostaa kasvuun ja uusiin aloitteisiin: ”Olemme nähneet, miten nopeasti muuttuva toimintaympäristö haastaa organisaatioiden uudistumiskykyä. Onnistuminen sekä lyhyellä, että pitkällä aikajänteellä edellyttää eri osaamisten tehokasta yhteistoimintaa. Vastaamme tähän tarpeeseen kasvattamalla ja laajentamalla asiantuntijajoukkoamme ”

Aikaisemmin Malmelin on työskennellyt esimerkiksi strategisen muutoksen työelämäprofessorina VTT:llä, Professor of practice -toimessa Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun johtamisen laitoksella sekä kehitysjohtajana ja johtoryhmän jäsenenä mediayhtiö A-lehdissä. Lisäksi hän on toiminut vierailevana professorina University of Technology Sydneyssä Australiassa. Hän on myös viestinnän dosentti Helsingin yliopistossa.

Malmelin on julkaissut lukuisia kirjoja sekä palkittuja artikkeleita kansainvälisissä journaaleissa. Hänen viimeisin kirjansa on nimeltään ”Radikaali uudistuminen – miten johtaa murroksessa”. Hänen uusi kirjansa ”Avoimuus uudelle – tulevaisuuden avaintaito” ilmestyy keväällä 2023.

Lisätietoja:

alt

Jarkko Pallasaho, CEO, jarkko.pallasaho@capful.fi, +358 44 309 7772

alt

Nando Malmelin, Head of Renewal, nando.malmelin@capful.fi, +358 40 524 8094

Tutustu capfulilaisten tulevaisuuslähtöisiin ajatuksiin
Tutustu blogeihimme