Hae meille töihin

Haemme liikkeenjohdon konsultteja

Capfulin konsulttina pääset toteuttamaan vaativia, monipuolisia ja mielenkiintoisia toimeksiantoja sekä vaikuttamaan asiakkaidemme liiketoiminnan strategiseen kehittämiseen. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden oman ammattitaidon sekä skenaario- ja strategiaosaamisen monipuoliseen kehittämiseen kannustavassa ja dynaamisessa työympäristössä. Haemme eri taustaisia konsultteja niin yksityisen kuin julkisen sektorin toimeksiantoihin.  

Toivomme sinulta strategista näkemyksellisyyttä ja kokemusta liikkeenjohdon konsultoinnista tai vastaavista projektien edistämistä ja strategista ajattelua vaativista tehtävistä. Arvostamme eritysesti kykyä toimia asiakasrajapinnassa ja kykyä varmistaa toimeksiannoissa paras mahdollinen asiakashyöty. Tarkemmat roolit ja vastuut määritellään yhdessä kokemuksesi ja kiinnostuksesi mukaan, joten sinulla on myös merkittävä mahdollisuus vaikuttaa työsi sisältöön. 

Liikkeenjohdon konsultin tehtävässä pääset ottamaan vastuuta strategisista asiakasprojekteista tai niiden osista sekä tuottamaan laadukasta sisältöä syventämällä strategisia analyysejä ja luomalla liiketoiminnan kehittämiseen liittyviä ratkaisuja. Pääset osallistumaan skenaario- ja strategiaprojektien kokonaisvaltaiseen toteuttamiseen sekä asiakassuhteiden luomiseen.  

Mitä odotamme: 

  • kiinnostusta organisaatioiden strategiseen uudistamiseen ja toimintaympäristön muutoksen ymmärtämiseen 
  • älyllistä uteliaisuutta, luovaa ajattelua ja analyyttisyyttä 
  • vahvaa ongelmanratkaisukykyä 
  • strategisten taloudellisten tunnuslukujen ymmärtämistä 
  • kykyä kehittää ja esittää uusia ideoita ja ratkaisuja 
  • vahvoja tiimi- ja vuorovaikutustaitoja 
  • kiinnostusta asiakassuhteiden luomista ja vahvistamista kohtaan 
  • soveltuvaa korkeakoulutusta ja aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä 
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa 

Aloitusajankohta on joustava, mutta tavoitteemme on, että työn voisi aloittaa loka-joulukuussa. 

Lisätietoja tehtävistä antaa Toimitusjohtaja Jarkko Pallasaho (puh. 044  309 7772) perjantaina 09.09. ja 16.09.2022  klo 14.00 – 16.00. Käy myös katsomassa, mitä konsulttimme kertovat työstään.

Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen 30.09.2022 mennessä osoitteeseen hakemus@capful.fi  Otsikoi viestisi: ”Etunimi Sukunimi hakemus – Scenarios & Strategy”.  

LÄHTÖPISTE TULEVALLE
Täältä löydät meidät