Jarkko Pallasaho aloittaa Capfulin uutena toimitusjohtajana

Jarkko Pallasaho on aloittanut Capfulin toimitusjohtajan tehtävässä 1.9.2022.

”Capfulin tiimi on osaava ja olen ylpeä heidän vaikuttavasta työstään asiakkaidemme ja yhteiskunnan hyväksi. On kunnia ottaa vastaan rooli Capfulin toimitusjohtajana.”

Jarkko Pallasaholla on syvällinen ja monimuotoinen tausta liikkeenjohdon konsultoinnista. Edelliset 12 vuotta Pallasaho toimi Verona Consultingissa (ex. Talent Vectia) Head of Strategy & Renewal roolissa rakentamassa sekä yritysten, että julkisten organisaatioiden strategioita. Pallasaho keskittyi erityisesti tulevaisuuden markkinamahdollisuuksia hyödyntäviin kasvustrategioihin sekä näihin tarvittavien kyvykkyyksien ja johtamismallien kehitykseen. (Viimeaikaisia julkisia hankkeita ovat olleet mm. Kiinteistö- ja Rakentamisalan kasvuohjelma, Business Finlandin strategia ja TEM:n Suomen tulevaisuuden kasvuohjelma.) Tätä ennen Pallasaho toimi 19 vuotta Accenturella, jossa viimeisen viiden vuoden ajan hän vastasi Pohjoismaissa asiakaslähtöisyyden (Customer Centricity) konsultoinititoiminnasta.

”Capfulissa minua erityisesti innostaa ammattimaisen tulevaisuustarkastelun tarjoamat laajat mahdollisuudet sekä eri toimialoja edustava asiakaskunta. Uskon vahvasti, että markkinassa on kasvavaa kysyntää toimijalle, joka osaa auttaa organisaatioita ennakoimaan tulevaisuutta ja konkretisoimaan tämän yhteiseksi suunnaksi ja toiminnaksi. Parhaillaan nämä hankkeet tarjoavat tekijöille ainutlaatuisia näköalapaikkoja ja merkityksellistä tekemistä.  Näen toimitusjohtajan roolin ennen kaikkea positiivisen kehityksen mahdollistajana. Tärkeimpinä tekijöinä on projektiemme tuottama asiakasarvo sekä asiantuntijoittemme työtyytyväisyys ja kiinnostusten mukainen kehittyminen.”

alt

Jarkko Pallasaho

Ikä: 57v.

Koulutus: Olen valmistunut tuotantotalouden DI:ksi LUT:sta

Perhe ja vapaa-aika: Naimisissa ja kaksi aikuista lasta. Vapaa-aika kuluu erilaisten liikkumisaktiviteettien ja mökillä puuhastelun parissa.

Tutustu capfulilaisten tulevaisuuslähtöisiin ajatuksiin
Tutustu blogeihimme