Capful vahvistanut osaamistaan kolmella uudella ammattilaisella

Capful on vahvistanut osaamistaan kolmen uuden rekrytoinnin myötä. Capfulilla ovat aloittaneet Tomi Heikkinen (Director), Susanna Kuosmanen (Associate Consultant) ja Minna Salonen (Senior Consultant). Olemme erittäin iloisia uusista capfulilaisista!

Tomi Heikkinen, FM, M.Sc., Director

Mikä on taustasi?

Ennen Capfuliin liittymistä työskentelin 10 vuotta Marketing Clinicissä, joka on kasvuun, brändistrategiaan ja digitaaliseen markkinointiin erikoistunut konsulttiyritys. Siellä vedin globaaleille ja Pohjoismaisille suurille ja keskisuurille yrityksille haastavia projekteja, joissa keskityttiin kasvu-, brändi- ja markkinointistrategioihin sekä asiakaslähtöisen liiketoiminnan ja organisaatioiden kehittämiseen. Koulutukseltani olen filosofian maisteri (Futures Studies) ja kauppatieteiden maisteri (Strategic Marketing).

Mitä odotat Capfulilla työskentelyltä?

Odotan Capfulilla työskentelyltä erityisesti sitä, että pääsen yhdistämään syvää asiakasymmärrystä ja ennakointitietoa osaksi asiakkaiden strategista päätöksentekoa, niin, että asiakkaamme menestyvät epävarmoissakin markkinatilanteissa. Haluan edistää Pohjoismaisten yritysjohtajien kykyä nähdä toimintaympäristön muutosten vaikutuksia liiketoimintaan ennalta, tehdä siten vankempia päätöksiä sekä jalkauttaa niitä onnistuneesti.

Miten tykkäät viettää vapaa-aikaasi?

Vapaa-ajallani pelaan koripalloa, käyn salilla, ulkoilen Paavo-koirani kanssa, luen ja kuuntelen podcasteja laajasti sekä seuraan häkeltyneenä vastasyntyneen tyttäreni kehittymistä.

Susanna Kuosmanen, KTM, Associate Consultant

Mikä on taustasi?

Olen juuri valmistuva maisteri Turun kauppakorkeakoulusta. Opiskelin pääaineena toimitusketjujen johtamista ja sivuaineena tietojärjestelmätieteitä, graduni käsittelee tekstiilien kiertotaloutta. Ennen Capfulia työskentelin IT-alalla toiminnanohjausjärjestelmien parissa sekä tein huolintaa. Lisäksi olen kerryttänyt kokemusta start upeista.

Mitä odotat Capfulilla työskentelyltä?

Odotan uusiin toimialoihin tutustumista ja ongelmanratkaisua erilaisten haasteiden parissa, sekä yhteistyötä mielenkiintoisten asiakkaiden kanssa. Lisäksi nopeasyklinen projektityö kiinnostaa. Eniten odotan kuitenkin tutustumista työkavereihin, joilta voin oppia skenaario- ja strategiatyön salaisuudet.

Miten tykkäät viettää vapaa-aikaasi?

Nuoruudenharrastus koripallo on löytänyt takaisin elämääni, toki rennommalla otteella kuin juniorina. Liikunnan lisäksi kulttuuritapahtumat ja mökkeily kiehtovat. Erilaiset käsillä tehtävät harrastukset, kuten ruoanlaitto, neulonta ja maalaaminen innostavat myös.

Minna Salonen, TaM, BBA, FaK, Senior Consultant

Minnan esittelemme laajemmin seuraavassa uutiskirjeessämme, jossa pureudumme Capfulin palvelumuotoilun palveluihin.

Tutustu capfulilaisten tulevaisuuslähtöisiin ajatuksiin
Tutustu blogeihimme